• Magyar
  • English

Foglalás / Booking

SZÉP Kártya elfogadóhely

SZÉP Kártya elfogadóhely

 

Bankkártya elfogadóhely

Bankkártya elfogadóhely

 

a Thai Masszázs változatai

Tradicionális Thai Nasszázs

A  "masszázs" szó nem ugyanazt jelenti keleten, mint amit nyugaton. A nyugati "masszázs": a "dörzsöld le" módszert jelenti, és utal a svéd és hagyományos masszázsból származó terápiákra. A Tradicionális Thai Masszázs (Phaen Boran Ráksãa Thaang Nûat) teljesen más! Ez a Théraváda buddhizmus (az öregek tanítása) gyógyító művészete és buddhista gyógymód.

A thai rendszer középpontjában az áramló életenergia fő vonalai állnak aminek a neve SEN. A masszőrök ezeket a legfontosabb energia vonalak stimulálják nyomást gyakorolva felszabadítják az energia akadályokat, serkentik az energiaáramlást és elősegítik az egyensúly helyreállítását és a harmóniát. A tradícionális thai masszázs a nyújtás, a nyomás és a relaxáció művészete.

Nem használnak olajat vagy krémet, és a vendég teljesen fel van öltözve. Állandó testi kontaktus van a masszőr és a vendég  között, de ahelyett, hogy "dörzsölné" a testet és az izmokat , akupresszúrát, gyengéd csavarásokat, nyújtásokat alkalmaz. Az ízületeket ellazítja és felszabadítja, az izmokat nyújtja. A masszőr az egyes mozdulatokat úgy alkalmazza, hogy ezáltal megfelelően ellazítsa az ízületeket, oldva a feszültséget. A masszőr hüvelykujját, tenyerét, alkarját, könyökét, térdét és lábát használja kombinálva egy ritmikus, táncszerű mozgással  összhangban a vendég testével. Ebben a folyamatban, az ízületek nyílnak, az izmok és inak  megnyúlnak, az energia kiegyensúlyozódik.

Hatására mély ellazulás, fizikai és mentális jólét, energiadús közérzet alakul ki.

 Köszönhetően a vendég testén végzett jóga mozdulatoknak, a test oly módon nyúlik meg, amit nehéz elérni egyedül, testmozgással és jógával. Az eredmény egy teljes testet átmozgató thai kezelés, amely gyakran izgalmas és erős testi és lelki gyógyító tapasztalást eredményez, a  masszőr és a vendég is egy magasabb testi-lelki állapotba kerül.

A tradicionális thai masszázs masszázságyon történik, amely lehetővé teszi a masszőrnek, hogy elvégezze a szükséges nyújtásokat, jóga gyakorlatokat.

 

Aromaterépiás Thai Olajmasszázs / Thai Krémmasszázs

A két változat technikai kivitelezése megegyezik,  különbség  a használt segédanyag fajtájában van.  

Az Aromaterápiás Thai Olajmasszázs  mesés keveréke a keleti és nyugati technikáknak: a thai stílusú mély jóga masszázs nyújtásaival párosul a kifinomult, nyugati stílusú svéd masszázs. A vendég teljesen le van vetkőzve, csak egy törölközőt visel. 

Az Aromaterápiás Thai Olajmasszázs pihentetőbb és kevésbé erőteljes mint a tradícionális thai masszázs. A masszőr nem gyakorlolja a nyomás módszerét, nagyobb hangsúlyt fektet a letapadt izmok feloldására, ellazítására. Az olajos masszázs eredeti thai olajok kombinációja aromaterápiával. A teste és a bőre ellazul, stressze oldódik a természetes olajoknak köszönhetően. A rendszeres masszázs megnyugtatja az idegrendszert, oldja az izmok feszültségét, serkenti a vérkeringést, csökkenti az ödémát és serkenti az anyagcserét, a belek működését.

 

Thai Lábmasszázs / Reflexológia

A Thai Lábmasszázs a lábszár a lábfej és a talp nyújtása, az energia vonalak (sen) megnyitása. A masszázs során egy bottal is serkentik a talpon lévő, az egyes belső szerveknek megfelelő pontokat, az általános egészség és jó közérzet elérése érdekében.

A Thai Lábmasszázs előnyei:

Jobb keringés és méregtelenítés - Erősíti a nyirokrendszert és az immunrendszert - Csökkenti a merevséget és növeli a rugalmasságot - Elősegíti a fizikai gyógyulást - Stresszoldó

 

Thai Fej- nyak- és Vállmasszázs

A Thai Fej- Nyak- és Vállmasszázs egy csodálatosan relaxáló masszázs, amely a fejet és a vállakat célozza meg amin a legtöbb feszültség nyugszik. Gyengéd és pihentető "utazás" egy belső tájra, mely "utazás" végén ellazulva, megvilágosodva, energiával telítetten érezzük magunkat.. Egy igazán nyugtató élmény azok számára, akiknek szüksége van egy kis szünetre a rohanó világ zajától távol.